Jarmuż LIO Shake 50g - Foods by Ann

Nowy produkt

19,99 zł



Tylko 2 łyżeczki Jarmuż LIO SHAKE Foods By Ann dadzą organizmowi wspaniałą bombę witaminową! Jarmuż jest źródłem żelaza, dlatego jeżeli cierpisz na jego niedobór warto jeśc go codziennie.

gratisy do zamówienia

free shiping

More details

Brak w magazynie

Liofilizowany jarmuż w proszku to pewnego rodzaju koncentrat produktu, który posiada około 10 razy więcej witamin i minerałów niż świeży produkt. Jakie jeszcze zalety ma jarmuż?
- zawiera dużo witamin z grupy B
- wspiera pracę układu nerwowego
- zawiera witaminę K (ważna w procesie krzepnięcia krwi)
- jest o źródłem luteiny, zeaksantyny oraz β-karotenu

Dzięki liofilizacji produkt zachowuje większość witamin i składników mineralnych. Nie tracą specjalnie koloru czy kształtu a także zachowuję zbliżony smak do świeżego produktu. Proces liofilizacji jest w tej chwili jedną z najlepszych metod konserwowania żywności. Nie wymaga dodawania sztucznych składników przez co jest zdrowa i smaczna. W gotowym produkcie znajdziemy od 1 do 2 % wody. Liofilizowane produkty są lekkie. 

SPOSÓB WYKORZYSTANIA: Liofilizowane można dodawać do koktajli, owsianek, napojów itp. Porcja wynosi od 1 do 2 łyżeczek (5-10 g).

PRZECHOWYWANIE: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

Kraj pochodzenia: Polska

Kalorie (100 g)310 kcal
Białko30,00 g
Węglowodany20,16 g w tym cukry:15,80 g
Błonnik25,20 g
Tłuszcz6,50 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone:0,63 g

Napisz opinię

Powiązane produkty

Produkt został dodany do porównania produktów!