Intenson BIO Cukier Kokosowy 350g BIO EKO

Nowy produkt

15,99 zł



Cukier kokosowy charakteryzuje się niskim wskaźnikiem glikemicznym, wynoszącym jedynie 35. Ma subtelny karmelowy posmak, jest podobny do brązowego cukru i tak samo jak on ma słodki smak. Głównym węglowodanem występującym w cukrze kokosowym jest sacharoza a następnie glukoza i fruktoza.

More details

Brak w magazynie

Cukier Kokosowy jest idealną alternatywą dla tradycyjnego - białego cukru. Uzyskany jest w sposób naturalny ,ze słodkiej wydzieliny palmy kokosowej. Z powodzeniem może być wykorzystywany do domowych wyrobów i wypieków. Jego charakterystyczny aromat i smak jest dużym atutem, pożądanym przez wielu jego zwolenników.

Dodatkowo cukier kokosowy to także bogactwo witamin i minerałów - jest bogaty w magnez, potas, cynk oraz żelazo. Obfituje w szeroką gamę witamin: C, B1, B2, B3 oraz B6.

Składniki:

100% Bio cukier kokosowy

Kraj pochodzenia*: Indonezja

Kalorie (100 g)377 kcal
Białko0g
Węglowodany93 g (w tym cukry 93g)
Błonnik0g
Tłuszcz0,4g

Napisz opinię

Intenson BIO Cukier Kokosowy 350g BIO EKO

Intenson BIO Cukier Kokosowy 350g BIO EKO

Cukier kokosowy charakteryzuje się niskim wskaźnikiem glikemicznym, wynoszącym jedynie 35. Ma subtelny karmelowy posmak, jest podobny do brązowego cukru i tak samo jak on ma słodki smak. Głównym węglowodanem występującym w cukrze kokosowym jest sacharoza a następnie glukoza i fruktoza.

Powiązane produkty

Produkt został dodany do porównania produktów!