Laktoferyna w odżywkach białkowych

22 listopada 2018 Sebastian 0

Laktoferyna – działanie, zastosowanie oraz skutki uboczne Laktoferyna jest substancją, której przypisuje się wiele korzyści – takich jak wzmacnianie układu odpornościowego, poprawa mikrobioty jelitowej oraz […]

Zamienniki białego cukru

19 października 2018 Sebastian 0

Zamienniki białego cukru Mało kto pamięta, że jeszcze w okresie międzywojennym cukier był zaliczany do produktów luksusowych. Był stosunkowo drogi, ale też uważany za zdrowy […]

Dlaczego warto jeść migdały?

2 lipca 2018 Sebastian 0

Dlaczego warto jeść migdały? Migdały nazywane są królem wśród orzechów – nic dziwnego! Ich wspaniały, delikatny smak kusi z ulubionych deserów, a liczne właściwości zdrowotne […]

Masło z Orzechów Laskowych

25 lutego 2018 Sebastian 0

Masło z Orzechów Laskowych Zastanawialiście się kiedyś czy można przyrządzić masło z orzechów laskowych? Rozwiewamy Wasze wątpliwości. Oczywiście, że można. Zapewne część osób od razu […]