Mąka z komosy ryżowej 1KG Targroch

Nowy produkt

19,99 zł



Mąka z komosy ryżowej quinoa powstaje poprzez zmielenie nieprzetworzonych, surowych ziaren. W porównniu do pszennej mąki jest bardziej gruboziarnista. Posiada lekko kremowy kolor oraz nadaje delikatny orzechowy posmak .

More details

Brak w magazynie

Mąka z komosy ryżowej Targroch:
- najwyższej jakości produkt
- otrzymywany jest  z tych cennych ziaren komosy
- ziarna są mielone na drobny proszek

Do czego używać?
- do gotowania 
- do domowego pieczywa
- idealna do makaronów, tortilli czy placków
- wspaniała podstawa do zapiekanek
- jako dodatek do koktajli,

Zalety:
- niezastapione źródło białka (prawie 14 g/100 g)
- spora dawka błonnika, witamin i składników mineralnych.
- zawiera wysokiej jakości wolno trawione węglowodany (70 g/100 g).

Kalorie (100 g) 368 kcal
Białko14,12 g
Węglowodany64,16 g w tym cukry 0,1g
Błonnik7 g
Tłuszcz6,07 g

Napisz opinię

Powiązane produkty

Produkt został dodany do porównania produktów!